Šport > Nogomet
16 ogledov

Robinho napoveduje tožbo Peléju

Robinho ne dovoli igranja s svojim ugledom. Žurnal24 main
Potem ko je prejšnji teden Pelé na eni od brazilskih radijskih postaj Robinha in Ronalda omenil v zvezi z drogami, je sledil odziv. Zvezdnik Manchester Cityja napoveduje tožbo.
 

Preberite še ...

Robinho obtožen posilstva

Brazilski nogometni zvezdnik Robinho je zagrozil s tožbo proti nekdanjemu velikanu tega športa Peléju, saj naj bi ta javno namigoval, da ima igralec Manchester Cityja težave z mamili. Pelé je minuli teden komentiral, da imata tako Robinho kot tudi Ronaldo težave z mamili, Robinhovi zastopniki pa zdaj zahtevajo javno opravičilo.

"Zahtevamo uraden umik izjav, saj so jih mediji napačno razumeli in si jih napačno razlagali. Če se to ne bo zgodilo, bomo prisiljeni pomoč poiskati pri pravnih institucijah," je bilo zapisano v izjavi za javnost na Robinhovi spletni strani. "Nepošteno je, da v nogometu govorimo o prisotnosti drog samo zaradi enega ali dveh primerov, kot se je na primer zgodilo Robinhu in Ronaldu, ki sta se srečala s temi težavami," je Pelé prejšnji teden dejal na brazilski radijski postaji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.