Šport > Nogomet
0 ogledov

Ranieri bo tožil Juventus

Claudio Ranieri se je odločil za sodni postopek proti nekdanjemu klubu. Žurnal24 main
Užaljeni Claudio Ranieri pravi, da klub oziroma Jean-Claude Blanc nista držala besede, saj se Juventus skuša izogniti plačilu odškodnine. Dogajanje je za Ranierija presenetljivo.

Da je Juventus odpustil svojega trenerja Claudia Ranierija in da ga je nadomestil Ciro Ferrara, ni več nobena novica. Zato pa je zdaj užaljeni Ranieri udaril nazaj:"Juventusov generalni direktor Jean-Claude Blanc je snedel besedo. Pravi moški se ne obnašajo tako, poleg tega pa to tudi ni Juventusov način." Nekdanji trener stare dame se je z odvetnikom posvetoval o tožbi Juventusa. Pogodbo s črno-belimi je imel do leta 2010, vendar je v njej pisalo, da ga klub lahko odpusti ob odškodnini poldrugega milijona evrov.

 
 

Ko smo podpisali pogodbo, mi je Blanc obljubil, da če bo Juve postal nezadovoljen z mojim delom, bo prišel v veljavo člen z odškodnino.

Claudio Ranieri

 
Klub pa je imel druge načrte. Želeli so mu nakazovati plačo do konca njegove pogodbe, razen če si najde nov klub. In ravno na ne preveč dolgo brezposelnost so očitno računali pri stari dami. "Ko smo podpisali pogodbo, mi je Blanc obljubil, da če bo Juve postal nezadovoljen z mojim delom, bo prišel v veljavo člen z odškodnino. Tega se klub zdaj ne drži in česa takšnega v Juventusu res nisem pričakoval," je sklenil užaljeni Ranieri.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.