Šport > Nogomet
18 ogledov

Prodali dva tisoč dresov v dveh urah

Ronaldo naj bi po trditvah Erica Djembe Djembe vse življenje navijal za Barcelon
1/28
Žurnal24 main
Kot da bi se zgodovina ponavljala, vračajo se časi Zinedina Zidana in še posebej Davida Beckhama, ko so se dresi omenjenih prodajali kot vroče žemljice, le da je zdaj glavni Ronaldo.

Madridski Real s prihodom zvezdnika Cristiana Ronalda že uspešno polni klubsko blagajno. Španski mediji poročajo, da je klub že prodal pet tisoč dresov s številko 9 na hrbtu, vsakega po 80 evrov, v prvih dveh urah pa že dva tisoč. Pri tem velja dodati, da si je Ronaldo kot pri Manchester Unitedu želel sedmico, ki pa jo nosi kapetan Raul. Ronaldo se je moral tako zadovoljiti z devetico, ki jo je pri Realu v preteklosti nosil tudi legendaren Alfredo di Stefano.

To, da bo nasledil di Stefana in se prav tako vpisal med legende kluba, pa od njega zahtevajo tudi navijači Reala. Na uradni predstavitvi nogometaša se jih je na stadionu Santiago Bernabeu zbralo kar 80 tisoč. S tem so navijači Reala podrli "svetovni rekord". Pred njim je bil rekorder Argentinec Diego Armando Maradona, ki ga je ob predstavitvi leta 1984 pri SSC Napoliju prišlo pozdravit 70 tisoč ljudi, a je res, da so morali Italijani takrat plačati vstopnico, pri Realu pa vstopnine ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.