Šport > Nogomet
1 ogledov

Playstation pomagal do zmage

Marco Amelia je sicer v drugem poskusu klonil, vendar je obranil prvi Ronaldinhe Žurnal24 main
Največje presenečenje 14. kola Serie A je bila gotovo prepričljiva zmaga Palerma proti Milanu. Nogometaši Palerma so se za dosego tega cilja poslužili prav posebne metode – Playstationa.
 

Preberite še ...

Milan na kolenih na Siciliji

Če ne veste, ponovimo potek dogodkov. V 27. minuti srečanja so imeli rdeče-črni z enajstmetrovko imenitno priložnost za vodstvo. Odgovornost je na svoja ramena prevzel kdo drug kot Ronaldinho, vendar mu je občasni italijanski reprezentant Marco Amelia prekrižal načrte in njegov poskus obranil. Zgrešen strel je napovedal zloveščo usodo Milančanov v drugem polčasu in poraz z 1:3.

"Neverjetno, ampak ko je Ronaldinho izvajal enajstmetrovko, sem se spomnil igrice na Playstationu, kjer sem mu jo obranil že stokrat. V realnosti je bilo vse identično. Njegovi gibi so bili enaki, zato sem zaustavil žogo," je dejal Amelia. V 83. minuti bi mu skoraj uspel drugi podvig, ko je imel lasati Brazilec popravni izpit. Amelia je bil vnovič zelo blizu žoge, a je ta zaradi močnega strela kljub vsemu odpotovala v mrežo. Vendar to takrat ni bilo več pomembno, saj je roza ekipa že vodila s 3:0.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.