Šport > Nogomet
17 ogledov

Očka Fabregas že ve

Očka Fabregas meni, da bo sinko Fabregas ostal v londonskem Arsenalu. Žurnal24 main
Cesc Fabregas – Katalonec, za katerega se resno zanimajo Katalonci. O Špančevih željah in prepričanjih je spregovoril Francesc Fabregas, njegov oče. Se bo vrnil v Barcelono?

Nemalokrat se je ime Cesca Fabregasa to poletje uporabilo v isti povedi kot Barcelonino. Katalonci so se zelo zagreli za Arsenalovega Španca. Vendar pa Cescov oče, Francesc Fabregas, zagotavlja, da njegov sin ne bo prestopil v Barcelono. "Mislim, da se to ne bo zgodilo. Res je, da je nogomet zelo nora zadeva, pri kateri nikoli ne reci nikoli, vendar kljub temu menim, da bo Cesc ostal v Arsenalu, ki mu je zelo predan in zanj igra z velikim veseljem. Če pa bo nastopil dan, ko bo do prestopa res prišlo, bo ta izveden z vsem spoštovanjem do Arsenala, kjer je bil Cesc vselej lepo sprejet." Kljub tej izjavi je oče Fabregas priznal, da sinu vsekakor ni vseeno za Barcelono, ki jo je zapustil leta 2003: "Moj sin je Katalonec in to vsepovsod nosi s sabo, vendar bi ne glede na to za Arsenal dal vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.