Šport > Nogomet
21 ogledov

Obertan podpisal za Manchester

Gabriel Obertan bo odslej nastopal v vražjem dresu. Žurnal24 main
Rdeči vragi iz Manchestra so dobili okrepitev, saj je pogodbo podpisal francoski nogometaš Gabriel Obertan, ki je prišel iz Bordeauxa. Nase je opozoril v majici mlade reprezentance.

Angleški nogometni klub Manchester United se je okrepil s francoskim nogometašem Gabrielom Obertanom, ki je doslej igral za Girondins Bordeaux. Dvajsetletni Francoz je z rdečimi vragi podpisal štiriletno pogodbo, so potrdili v klubu. "Opazovali smo ga že več let," je za klubsko spletno stran med drugim povedal trener Alex Ferguson, ki je priznal, da je nogometaš nase opozoril predvsem z nastopi v francoski reprezentanci do 21 let. Manchester pa si v letošnjem prestopnem roku prav tako lahko privošči nekaj okrepitev, saj je madridskemu Realu prodal Portugalca Christiana Ronalda za več kot 90 milijonov evrov, doslej pa je v klub iz Wigan Athletica pripeljal le ekvadorskega napadalca Antonia Valencio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.