Šport > Nogomet
13 ogledov

Napadli Manchestrov avtobus

Chelsea_Liverpool_Drogba_Re Žurnal24 main
Dvoboj zadnjega kola angleške lige med Chelseajem in Manchestrom se je končal z miroljubnih 1:1, takšno pa niti slučajno ni bilo obnašanje domačih navijačev, ki so napadli avtobus vragov.
 

Preberite še ...

Na Stamfordu brez zmagovalca

Potem ko se je derbi minulega kola angleškega nogometnega prvenstva Premier league med londonskim Chelseajem in Manchester Unitedom v nedeljo končal brez zmagovalca (1:1), so navijači modrih napadli avtobus, ki je po tekmi s Stamford Bridgea odpeljal nogometaše rdečih vragov proti domu.

V vetrobransko steklo je med drugim priletela steklenica, tako da je steklo počilo. Vodstvo Chelseaja se je že odzvalo na izgred in obljubilo, da bo poiskalo krivce ter jih ustrezno kaznovalo. "Zdi se, da gre za osamljen incident, vendar pa smo kljub temu že obvestili pristojne oblasti in uvedli preiskavo," so zapisali pri Chelseaju. To je že drugič, da se je tekma Chelsea : Manchester United na stadionu Stamford Bridge končala z nasiljem po obračunu na nogometnem igrišču.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.