Šport > Nogomet
11 ogledov

Naj deset boljših nogometnih polovic

Luciana Salazar je v konkurenci še 99 nogometnih lepotičk splezala le na 98. mes
1/11
Žurnal24 main
Britanski tabloid Nutts se je pozabaval z ženami in dekleti nogometašev ter jih razvrstil v nekakšno lestvico. Laskavi naslov je osvojila Abigail Clancy, dekle Petra Croucha.
 

Preberite še ...

Nives Celzijus: Lepotna kraljica Bundeslige

Veste, kako so videti boljše polovice Lionela Messija , Thea Walcotta ali Samirja Nasrija ? Če je vaš odgovor negativen, potem je čas, da si spočijete oči na seznamu sto najbolj seksi deklet in žena svetovnega nogometa. Če upoštevate, da so Britanci, seznam je namreč sestavil tabloid Nutts, malo muhasti, potem vas verjetno ne bo presenetilo, da so lepše polovice nebritanskih nogometašev potisnjene v ozadje oziroma na rep stoterice. Na primer Luciana Salazar , dekle Lea Messija, ali Raica Olivera , boljša polovica Ronalda , seveda Corinthiansovega. V galeriji si oglejte, katere boginje lepote so Britanci uvrstili med najboljših deset, v videih pa, katere so "spregledali".

Raica Olivera , spremljevalka brazilskega Ronalda, se je na lestvici uvrstila na 94. mesto. Presodite, ali bi si zaslužila več.



Kakájeva žena Caroline Celico se je uvrstila na 70. mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.