Šport > Nogomet
14 ogledov

Mourinho udaril navijača?

Nekateri navijači Manchester Uniteda so Joséja Mourinha siti do grla. Žurnal24 main
Iz Anglije prihajajo namigi, da naj bi Interjev trener José Mourinho po sredinem srečanju z Manchester Unitedom v nogometni Ligi prvakov udaril navijača, ki ga je izzival.
 

Preberite še ...

Srhljivko dobil Arsenal

Manchestrska policija je sporočila, da je po prijavi enega od Manchestrovih navijačev začela preiskavo zoper trenerja Interja Joséja Mourinha. Do incidenta naj bi prišlo pred Old Traffordom, ko so italijanski nogometaši odhajali v avtobus. Tedaj naj bi eden od navijačev vragov začel vpiti Mourinho, domov greš. To naj bi portugalskega stratega tako razburilo, da je pristopil k navijaču in ga udaril s pestjo v obraz.

"Nekaj pred polnočjo je na našo postajo prišel navijač Manchestra in dejal, da ga je trener Interja udaril s pestjo v obraz. Na osnovi prijave smo sprožili preiskavo in varnostno službo na Old Traffordu zaprosili za posnetke varnostnih kamer," je dejal tiskovni predstavnik za tisti manchestrski del pristojnega oddelka policije. Manchester United je sporočil, da je o incidentu obveščen, vendar ga ni želel komentirati. Sicer pa se je na tekmi omenjenih nasprotnikov slišalo kar nekaj žaljivk na račun Mourinha. Angleški tisk trdi, da je za to najbolj kriv prav on sam, ki je navijačem pred tekmo sporočal, da prihaja "poseben trener".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.