Šport > Nogomet
1 ogledov

Mourinho ne gre v Real

José Mourinho bo še naprej dajal podpise predvsem Interjevim navijačem. Žurnal24 main
Kocka je padla: José Mourinho ostaja na klopi italijanskih državnih prvakov, ekipe Interja. Tam bo trener do vsaj 2012, saj je podpisal novo pogodbo. Cilj predvsem Liga prvakov.

Ugibanj o odhodu Joséja Mourinha v madridski Real je dokončno konec. Portugalec bo še naprej grel trenerski stolček milanskega Interja. Mourinho, ki je nedavno odkrito priznal, da so se predstavniki Reala iz Madrida pogovarjali z njim glede prevzema trenerskega dela, je podaljšal pogodbo s svojim dosedanjim klubom iz Milana. Portugalec bo trener Interja vsaj do junija 2012, dosedanja pogodba bi se mu sicer iztekla junija 2011. Nekdanji strateg portugalskega Porta in angleškega Chelseaja je na trenerskem mestu 2. junija lani zamenjal Italijana Roberta Mancinija.

"Aneks je odgovor na odločenost trenerja, da bo nadaljeval s projektom, kot ga je začrtal pred enim letom, in dokaz privrženosti klubu in stremljenjem k zmagi," se glasi uradno sporočilo, ki so ga v ponedeljek spisali v tem italijanskem moštvu. Od velikopoteznih načrtov Mourinha se kar kadi – prvi cilj bo prekiniti sušo v Ligi prvakov, ki se vleče že od daljnega leta 1965, ko so se drugič in zadnjič v svoji zgodovini ovenčali z naslovom klubskih prvakov stare celine. Agencijske novice ne razkrivajo, kolikšna je vrednost aneksa k pogodbi s kontroverznim trenerjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.