Šport > Nogomet
6 ogledov

Lepotna kraljica Bundeslige

Gina Pistol je nadvse privlačna spremljevalka Stuttgartovega napadalca Cipriana
1/8
Žurnal24 main
Lepotice in nogometaši sodijo skupaj kot zadnjica in srajca ali daljinec in televizor. Nemški mediji so povzdignili obrvi ob romunski manekenki Gini Pistol, dekletu napadalca Stuttgarta.
 

Preberite še ...

Dani Güiza: Blažen med lepoticami

Mikavna Nives Celzijus, žena Dina Drpića, nekdanjega branilca zagrebškega Dinama, ki ga je iz modrega kluba v nemški Karlsruhe pregnala prevelika kockarska strast, je dobrodošla gostja nemških medijev. Vendar bi njeno mesto najprivlačnejšega bundesligaškega dekleta kmalu utegnila zasesti druga balkanska duša. Gre za romunsko lepotico Gino Pistol, dekle napadalca Stuttgarta Cipriana Marcie.

Slednji je 28-letno manekenko, ki je opravila že štiri fotografiranja za romunsko izdajo Playboya, spoznal v nekem bukareškem nočnem klubu. Odtlej je mladenka redna gostja Stuttgarta, očitno pa je to blagodejno vplivalo tudi na formo njenega fanta, ki se je v drugem delu sezone trdno oprijel mesta v prvi postavi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.