Šport > Nogomet
1 ogledov

Koprivec rešil Udinese

Nogometaši Udineseja so se napredovanja veselili po enajstmetrovkah. Žurnal24 main
Udinese si je napredovanje v četrtfinale italijanskega pokalnega tekmovanja zagotovil po enajstmetrovkah. Junak pa je bil mladi slovenski vratar Jan Koprivec, ki je zadel z bele točke.

Sreda je bila dan za pokalna tekmovanja. V osmini finala francoskega ligaškega pokala je Sochaux po podaljšku izpadel proti Lensu z 0:1. Bojan Jokič je odigral vso tekmo, Valter Birsa pa je v igro vstopil v 106. minuti. V sosednji Italiji, kjer so v sredo prav tako odigrali tekme osmine finala, pa se je pri zmagi Udineseja po enajstmetrovkah nad Reggino z 8:7. Mladi koprski vratar Jan Koprivec je v igro vstopil zaradi rdečega kartona drugega čuvaja mreže in postal junak Vidma, saj je zadel ob izvajanju najstrožje kazni. Samirja Handanoviča ni bilo v ekipi Udineseja, saj je dobil prost večer.

Na White hart Lanu je blestel Roman Pavljučenko.  © Reuters

 
V Angliji je Tottenham v osmini finala Carling Cupa dodal novo poglavje svojemu preporodu po prihodu Harryja Redknappa . S 4:2 je ugnal Liverpool in na zadnjih šestih tekmah dosegel še peto zmago. Dva zadetka za Spurse je prispeval ruski napadalec Roman Pavljučenko. Nogometaši španskega tretjeligaša Real Uniona so že v torek pripravili prvovrstno presenečenje v španskem kraljevem nogometnem pokalu. V šestnajstini finala tega tekmovanja so v Madridu izločili Real . Uspeh Real Uniona iz Iruna ni bil le trenutek sreče. Najprej so tretjeligaši v Irunu dobili domačo tekmo s 3:2, nato pa v Madridu zabili kar tri gole ter Berndu Schusterju vsaj malo zamajali trenerski stolček.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.