Šport > Nogomet
15 ogledov

Inter želi Vidića

Nemanja Vidić bi utegnil zamenjati klubske barve. Žurnal24 main
Nemanja Vidić je z odličnimi predstavami v obrambi finalistov Lige prvakov iz Manchestra dvignil obrvi evropskih velikanov. Zanj se je resno ogrel milanski Inter.

Modro-črno moštvo s San Sira si je po zmagi nad Sieno s 3:0 zagotovilo 17. naslov italijanskih državnih prvakov. José Mourinho in njegovi šefi pa že razmišljajo o naslednji sezoni. Njihov cilj je okrepitev obrambnega zidu, in sicer z nikomer drugim kot branilcem Manchester Uniteda Nemanjo Vidićem. Tehnični direktor Marco Branca naj bi se posla resneje lotil po finalu Lige prvakov. Klub za zdaj še ni komentiral teh namigovanj, vsakakor pa ga čaka težko delo.

Ceno je srbskemu branilcu dvignil tudi legendarni Bobby Charlton, ki je o Vidiću dejal: "Ima izjemen vpliv na našo igro, zavida nam ga vsa liga. Res je briljanten. V zraku je izvrsten, dobiva vse dvoboje z napadalci, poleg tega pa se zna tudi prikrasti v nasprotni kazenski prostor in zabiti. Nanj se lahko vedno zaneseš, vezistom pred sabo vliva zaupanje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.