Šport > Nogomet
16 ogledov

Hleb se vrača v Stuttgart

Aleksander Hleb se drugič v svoji karieri seli v Stuttgart. Žurnal24 main
Beloruski nogometaš Aleksander Hleb bo po letu 2005 znova zaigral v majici Stuttgarta, kamor ga bo posodila Barcelona, pri kateri ni dobil veliko priložnosti.

Beloruski nogometaš Aleksander Hleb bo v sezoni 2009/10 kot posojen igralec nastopal za nemški Stuttgart, je na današnji spletni strani zapisal španski nogometni velikan Barcelona. Osemindvajsetletni igralec sredine igrišča je v tem nemškem klubu igral od leta 2000 do 2005, nato pa se je preselil v angleški Arsenal. Hleb je lani iz Arsenala prestopil v Barcelono za 18 milijonov evrov, vendar je bil v nemilosti trenerja Josepa Guardiole, ki mu je namenjal zgolj drobtinice.

Nemški bundesligaš Bayern iz Münchna pa je danes dokončno zaprl poglavje Jürgen Klinsmann. Potem ko je bavarski klub "Klinsija" odslovil pred tremi meseci, je pogodba zdaj dokončno razdrta. Nekdanji selektor nemške nogometne reprezentance je pri vodstvu kluba izgubil zaupanje aprila – pet tekem pred koncem minule sezone oziroma po manj kot enem letu od sicer dveletne pogodbe. Strani sta se zdaj dokončno dogovorili o prekinitvi sodelovanja, moštvo pa že nekaj časa vodi Louis Van Gaal.

Kot je poročal francoski časnik L'Equipe, naj bi Bayern danes zavrnil 80 milijonov evrov "težko" ponudbo za Francoza Francka Riberyja. Apetite po slednjem naj bi že pred tremi tedni pokazali pri madridskem Realu, a sta predsednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge in menedžer Uli Hoeness Špancem le odkimala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.