Šport > Nogomet
27 ogledov

Grozljiva poškodba Boume

Z Wilfridom Boumajem sočustvujejo številni ljubitelji nogometa. Žurnal24 main
Nizozemski branilec Wilfred Bouma, ki si kruh služi pri Aston Villi, si bo za večno zapomnil povratno tekmo tretjega kola pokala Intertoto. Žal ne po čem lepem, saj je doživel srhljivo poškodbo.
 

Poglejte še ...

Video: Najbolj grozljive nogometne poškodbe

Angleško moštvo Aston Villa je zelo drago plačalo zmago proti danskemu Odenseju na povratni tekmi tretjega kola pokala Intertoto, saj si je gleženj huje poškodoval nizozemski branilec Wilfrid Bouma . Grozljiv dogodek se je pripetil že v 11. minuti srečanja, način poškodbe pa zelo spominja na podoben dogodek s hrvaškim reprezentantom Eduardom . Kako dolgo bo Bouma odsoten z igrišč, še ni znano, po najbolj črnogledih napovedih pa bi moral izpustiti kar vso sezono. Čeprav se je Villa z zadetkom Younga uvrstila v kvalifikacija za pokal Uefa, pretiranega slavja seveda ni bilo, Martin O'Neil pa je o poškodbi svojega branilca dejal: "Gre za resno poškodbo, pogrešali ga bomo. To je za nas velika izguba, saj je Bouma igral izjemno dobro. Tudi lanska sezona je bila zanj uspešna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.