Šport > Nogomet
18 ogledov

Fergie stavi na mladce

sport_ferguson_reuters_ Žurnal24 main
Alex Ferguson podobno kot Arsene Wenger veliko upov polaga v mlade nogometaše. V spodnjih vrsticah si preberite, na koga iz Manchestrove falange stavi sir Alex v prihodnosti.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson se veseli nastopov svojih mladih igralcev v novi sezoni in naskoka na četrti zaporedni naslov. "Gabriel ima nekaj težav s hrbtom, mislim, da se bo vrnil čez kakšen mesec. Je izjemno hiter igralec, dober je tako v obrambnih kot napadalnih nalogah. Pri 16 letih je eden od največjih talentov v Evropi. Veliko pričakujemo od njega," je povedal Ferguson in se nato osredotočil na drugega mladca.

"Mame Biram Diouf bo v Moldeju ostal do januarja, nato se bomo odločili, ali bomo zaprosili za delovno dovoljenje ali pa bo na Norveškem ostal do konca sezone. Je zelo močan, hiter in dober v zračnih dvobojih. Star je 21 let in v Moldeju dobro dela," je dodal sir Alex in opisal še tretjega upa: "Adem Ljajić je še en igralec, ki smo ga posodili. Zdaj je v Partizanu, pridružil pa se nam bo januarja. Zelo dobro napreduje, blestel je v majici srbske reprezentance na EP do 19 let."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.