Šport > Nogomet
9 ogledov

Fàbregas pljunil pomočnika?

Se je Cesc Fàbregas pregrešil proti pomočniku trenerja Hull Cityja? Žurnal24 main
Po torkovi pokalni tekmi Arsenala in Hull Cityja naj bi prišlo do "pljuvalnega" incidenta, v katerem sta v glavnih vlogah nastopala Cesc Fàbregas in Hullov pomočnik trenerja Brian Horton.
 
 

Odločno zanikam te obtožbe. V karieri nisem nikoli nikogar pljunil na igrišču, prav gotovo pa tudi ne po sinočnjem dvoboju.

Cesc Fàbregas

 
Kapetana angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala, Španca Cesca Fàbregasa, bržkone čaka visoka kazen, če se bodo obtožbe, da je na torkovi pokalni tekmi proti Hull Cityju (2:1) pljunil pomočnika trenerja gostov Briana Hortona, izkazale za resnične. Obtožbe proti Fàbregasu je izrekel glavni trener Hulla Phil Brown, ki trdi, da je Španec po tekmi v tunelu stadiona Emirates pljunil v noge njegovega pomočnika. "Odločno zanikam te obtožbe. V karieri nisem nikoli nikogar pljunil na igrišču, prav gotovo pa tudi ne po sinočnjem dvoboju," je dejal Fàbregas, ki zaradi poškodbe sinoči sploh ni vstopil v igro.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.