Šport > Nogomet
1 ogledov

Dragulji niso poceni

Žurnal24 main
Nogometni torek je zaznamoval odhod enega najbolj iskanih napadalcev v Evropi Klaasa Jana Huntelarja iz Ajaxa v madridski Real. Nizozemski zvezdnik bo spomladi že lahko zaigral v LP.
 

Preberite še ...

Za Realovo krizo kriv kondicijski trener

Klaas Jan Huntelaar je bil v torek zvečer kot Realova okrepitev predstavljen tudi uradno, na spletni strani kraljevega kluba. Tam so Madridčani objavili, da je 25-letni nekdanji napadalec amsterdamskega Ajaxa podpisal štiri in pol letno pogodbo. Španski mediji poročajo, da je Real Ajaxu zanj odštel 20 milijonov evrov odškodnine. Če bo nizozemski reprezentant v belem dresu zabijal gole in osvajal lovorike, bo na Ajaxov tekoči račun romalo še dodatnih sedem milijončkov.

"Ponosno bom nosil majico Reala," je bil kratek in prav nič izviren Nizozemec, ki je imel v Realovi garderobi tovarišijo šestih rojakov (Drenthe, Van der Vaart, Van Nistelrooy, Sneijder in Robben). Pogodba z najbolj znanim nizozemskim klubom je Huntelaarja sicer vezala do leta 2010, pridružil pa se mu je leta 2006, ko je prišel iz Heerenveena. V zadnjih štirih sezonah je skupaj v 147 nastopih dosegel 117 golov. Na Realovi spletni strani še pišejo, da se bo Klaus Jan njihovim vrstam pridružil takoj, ko bo zaceljena njegova poškodba gležnja. Vaditi bo začel po novem letu, spomladi pa bo imel pravico nastopati tudi v Ligi prvakov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.