Šport > Nogomet
5 ogledov

Če Ancelotti reče ne, pride Rijkaard

Chelsea bo prevzel bodisi Ancelotti bodisi Rijkaard. Žurnal24 main
Govoricam v nogometu kar ni videti konca. Če se bo Carlo Ancelotti res preselil v Chelsea, bo moral Andrej Ševčenko najbrž v domovino. Kaj pa, če Chelsea prevzame Frank Rijkaard?
 

Rijkaard je rezerva

Ni nujno, da bo Carlo Ancelotti res odšel v Chelsea. Z Milanom ima pogodbo do prihodnejga poletja. Adriano Galliani, podpresednik Milana, je v petek dejal, da Ancelotti ostaja v Italiji. Če Chelsea res ne bo uspel privabiti Italijana, se bo obrnil na Nizozemca Franka Rijkaarda. Ob tem londonska ekipa že išče okrepitve. To naj bi postala Jurij Žirkov in Emmanuel Adebayor.

Bil je začetek tisočletja, ko sta napadalca Andrej Ševčenko in Sergej Rebrov blestela v majici kijevskega Dinama. Ševa je nato odšel k Milanu, Rebrov pa k Tottenhamu, kjer pa se ni mogel uveljaviti, zato se je po nekaj letih vrnil domov. Britanski mediji namigujejo, da bi podobno pot utegnil ubrati tudi Ševčenko, Chelseajev igralec, ki je trenutno na posoji v Milanu, kjer pa Carla Ancelottija ni navdušil. Ker so govorice, da bo zdajšnji trener Milana pri Chelseaju nadomestil Guusa Hiddinka, vse glasnejše, Ševa pa se mora vrniti v London, se je Ukrajinec znašel v precej veliki zagati. Gordijski vozel bo očitno presekal kijevski Dinamo. Njegov predsednik Igor Surkis je namreč dejal: "Za igralce takšnega kova so naša vrata vedno odprta. Andrej si želi še vedno igrati na visoki ravni in mi mu to lahko omogočimo."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.