Šport > Nogomet
20 ogledov

Bo službo končal, še preden jo je začel?

Maradona-Action_main Žurnal24 main
Po senzacionalnem prevzemu selektorskega mesta v argentinski reprezentanci, se je Diego Maradona znova znašel na naslovnicah, zaradi spora s predsednikom zveze glede pomočnika.
 

Preberite še ...

Maradona bo dvignil ceno delnic

Diego Armando Maradona, ki je pred dobrim tednom prevzel selektorsko mesto argentinske nogometne reprezentance, je že v prvih težavah. Njegova nesoglasja s predsednikom argentinske nogometne zveze AFA Juliem Gordono so šla celo tako daleč, da so poznavalci že začeli govoriti o Maradoninem odstopu. Vzrok nezadovoljstva nekdanjega najboljšega igralca na svetu je v vprašanju trenerskega kadra. Maradona si za pomočnika želi nekdanjega kolega iz reprezentance Oscarja Ruggerija, ki pa ga Gordona odklanja.

"Ni mi všeč njegov obraz," je novinarjem zabrusil Gordona. Slednji Maradoni predlaga Sergia Batisto in Joseja Luisa Browna, o katerih pa noče Maradona nič slišati. Batista se je namreč sam potegoval za selektorsko mesto in bi lahko zdaj Maradoni "ukradel" sloves. Argentina se bo pod vodstvom novega selektorja predstavila na prijateljski tekmi prihodnjo sredo proti Škotski, a vendar se že poraja vprašanje, če bo Maradona dejansko sedel na trenersko klop. Za Gordono bi bil Maradonin odstop popoln polom. Poleg tega bi lahko imel predsednik veliko težav z ruskim podjetjem, ki je finančno pokrilo vse prijateljske tekme Argentincev do leta 2011. Za 24 tekem so Rusi odšteli 14 milijonov evrov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.