Šport > Nogomet
0 ogledov

Biliću bi prala in čistila

Slaven Bilić bo s svojimi varovanci Čatež zamenjal z Rovinjem. Žurnal24 main
Hrvaški selektor Slaven Bilić je pred kratkim po treningu s svojimi varovanci doživel nenavadno izkušnjo, saj mu je ljubezen, sicer ne popolnoma neposredno, izpovedala mlada Ukrajinka.
 

Preberite še ...

Bilić bo dobil opravičilo

Kljub štirim križem na hrbtu je hrvaški selektor Slaven Bilić še prav postaven dečko, česar se zavedajo tudi številne mladenke. Tudi Ukrajinke! Ena izmed njih je zbrala dovolj poguma, da mu je jokajoč izpovedala svojo ljubezen. Zgodilo se je po treningu Hrvatov pred tekmo z Ukrajinci v Harkovu, ko je na hrvaške nogometaše in njihovega šefa čakala vrsta mladine, ki je želela njihov avtogram.

Med njimi je bila tudi 22-letna Julija, študentka iz Luganska. Ko je videla, da Bilić stoji nekaj metrov od nje, je planila v jok. Selektor ji je poklonil podpis, solze pa še kar niso usahnile. Vendar se je Hrvat znašel, ji podaril zgornji del trenirke in odšel v garderobo. "Obožujem ga! Morda tega ne razumete, ampak jaz sem zaljubljena vanj! Tako je čustven! Obožujem vse, kar je povezano z njim. Za to, da bi ga videla sem prišla iz Ukrajine in izpustila izpit na fakulteti,“ je v transu razlagala Julija in dodala: "Rada bi odpotovala v Split, kaj odpotovala, rada bi se poročila z njim. Prala bi mu, čistila … Samo da bi bil moj. Naslednje leto gotovo pridem, da ga znova vidim.!“ 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.