Šport > Nogomet
0 ogledov

Benzema namesto Trezegueta

David Trezeguet bo z igrišč odsoten mesec dni. (Foto: Action Images) Žurnal24 main
Po poročanju italijanskih medijev se obeta zanimiv posel med Juventusom in Lyonom. Omenjena kluba bi zamenjala napadalca: Karim Benzema v Italijo, David Trezeguet pa v Francijo.

Po poročanju italijanskih medijev se obeta zanimiva menjava med Juventusom in Lyonom. Predsednik francoskega kluba Jean-Michel Aulas si namreč obupno želi Davida Trezegueta, ki ima sicer s črno-belimi iz Torina pogodbo do leta 2011. Vendar bi utegnil oditi že prej, italijanski viri namigujejo, da bi bil dober razlog za to Karim Benzema, ki bi ga stara dama z veseljem pozdravila na svojem pragu. Čeprav je Trezeguet zadnje sezone v Juventusu igral na visoki ravni, mu v letošnji ne gre pretirano dobro od nog. Zato so se pojavile govorice o odhodu, na drugi strani pa bi navijači Juveta z veseljem sprejeli Benzemaja. Čeprav sta zanj zagreta tudi Real in Manchester, bi bila lahko odločilna prednost za Juve prav omenjena menjava. Kakovostni napadalci namreč ne rastejo kar na vsakem drevesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.