Šport > Nogomet
0 ogledov

Becks: V moji karieri denar ni pomemben

David Beckham bi se vedno rad dokazoval v angleškem dresu. Žurnal24 main
David Beckham je precej presenetil z izjavo o svojem odnosu do denarja, ki iz njegovih ust dejansko zveni malce smešno. Becks v reprezentanci čuti pritisk mlajših igralcev.
 

Preberite še ...

Beckham zasluži največ

Ponovni angleški reprezentant David Beckham je medijem pojasnil nekatere stvari v zvezi s svojim ostankov v Milanu. "Milan je ekipa brez izrazitih egov. Zelo lepo so me sprejeli in ni se mi bilo težko prilagoditi. Tukaj uživam v vseh pogledih," je dejal Becks, ki se je zaradi omenjenega uživanja in nevrnitve v Los Angeles moral odpovedati nekaj milijonom evrom.

 
 

Mladi igralci mi vsak dan pošiljajo sporočila, kot da bi mi govorili: 'Srečno'.

David Beckham

 
"Treba je bilo urediti nekaj stvari, da sem ostal. Iskreno povedano, o njih nikoli nisem pretirano razmišljal. Želel sem le ostati v Milanu in igrati nogomet. Gotovo bodo nekateri dejali, da je meni to lahko reči, ampak v moji karieri denar ni pomemben. Od nekdaj sem želel igrati nogomet, in ko igraš za takšen klub, denar nima velike vloge," je dodal Beckham in o svoji vrnitvi v Los Angeles pristavil: "Vrnitve se veselim. V Galaxyju sem igral dve leti, ampak moral sem misliti na svetovno prvenstvo. Mladi igralci mi vsak dan pošiljajo sporočila, kot da bi mi govorili: 'Srečno'. Vendar se še ne želim posloviti od reprezentance."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.