Šport > Nogomet
0 ogledov

Becks: Ancelotti je izjemen trener in človek

David Beckham in Carlo Ancelotti sta v Milanu spletla prijateljske vezi. Žurnal24 main
David Beckham je medijem zaupal kar nekoliko posladkano hvalnico svojemu trenerju Carlu Ancelottiju, ki ga naravnost obožuje. Njegov soigralec Paolo Maldini pa noče postati trener.
 
 

Vsak član naše ekipe ga obožuje in si niti slučajno ne želi, da bi Carlo odšel.

David Beckham

 
"Igranje pod vodstvom Carla Ancelottija je privilegij," je angleški zvezdnik David Beckham polaskal svojemu trenerju, o katerem sicer krožijo vse glasnejše govorice, da se seli v Chelsea. "Ancelotti ima izjemne trenerske sposobnosti. V svoji karieri sem imel srečo igrati pod taktirko nekaterih zares izjemnih trenerjev in Carlo je prav gotovo eden od njih. Želim si, da bi z njim delal še vrsto let," je nadaljeval Becks, a hvalnice še ni bilo konec: "To pa ni le moje mnenje. Vsak član naše ekipe ga obožuje in si niti slučajno ne želi, da bi Carlo odšel. Vedno ga bom spoštoval, ne glede na to, kam bo šel in kaj bo počel. Zame je neverjeten, velik človek in velik trener." Zanimivo.

 
 

Trenerski poklic vsebuje kup stvari, ki jih pri nogometu ne maram.

Paolo Maldini

 
Milanova legenda Paolo Maldini pa še ne ve, kaj bo počel po koncu svoje izjemne kariere, ki se bo iztekla čez dva tedna. S San Sira prihajajo namigovanja, da naj bi prevzel nadzor nad Milanovimi mlajšimi selekcijami, vendar si Maldini najprej želi malce odpočiti: "Za začetek bi se rad nekoliko umaknil, vsaj do septembra. Med počitkom bom razmislil o svoji prihodnosti. Kam me bo vodila pot, se bom odločil, ko bodo prišle ponudbe." Kljub vsemu je Maldini odločen, da ne bo hodil po stopinjah svojega očeta Cesareja, ki je trener: "Trenerski poklic vsebuje kup stvari, ki jih pri nogometu ne maram."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.