Šport > Nogomet
6146 ogledov

Barcelona popolnoma brezplačno pripeljala še tretjo veliko okrepitev

Memphis Depay Reševalni pas/Twitter
Depay odslej v Barceloni.

Katalonski nogometni klub Barcelona je sporočil, da bo v naslednji sezoni njegov član tudi Nizozemec Memphis Depay, ki prihaja kot prost igralec iz Lyona. Depay je četrta okrepitev blaugrane pred novo sezono.

Depay, ki je tudi član nizozemske izbrane vrste na letošnjem Euru, se bo katalonskemu klubu lahko pridružil konec meseca, ko mu bo potekla pogodba s sedanjimi delodajalci v Lyonu. Z Barco je sklenil dvoletno pogodbo.

S prihodom 27-letnega napadalca je Barcelona sklenila že tretji dogovor s prostimi igralci; pred njim sta na tak način prišla že Argentinec Sergio Aguero in Španec Eric Garcia, Barcelona pa je Realu Betisu plačala devet milijonov evrov odkupne klavzule za Emersona.

Depay je v prejšnji sezoni za Lyon dosegel 20 golov na 38 tekmah, dodal pa je še pet reprezentančnih za oranžne na zadnjih štirih tekmah, tudi na tekmi z Avstrijo na EP.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice