Šport > Nogomet
514 ogledov

Trener Barcelone v bolnišnici zaradi napada panike

Ronald Koeman Barcelona Epa
V katalonskem nogometnem velikanu se obetajo pestri tedni.

Barcelona je letošnjo izvedbo La Lige končala na tretjem mestu, izpadla v osmini finala Lige prvakov in osvojila Copo del Rey.

Nad katalonskim moštvom je bdel Ronald Koeman, ki je v turbulentni sezoni vendarle osvojil lovoriko in pri tem uveljavil nekaj mladih igralcev. A Nizozemčeva prihodnost vseeno visi v zraku.

Santiago Bernabéu požar Foto/Video Šport Prenovljeni stadion madridskega Reala v plamenih!

Zaenkrat še ni znano, ali bo Koeman nadaljeval delo na Camp Nouu. Obenem še ni povsem dorečena niti prihodnost Lea Messija, ki se mu je ob koncu sezone iztekla pogodba. A zdi se, da bo Argentinec ostal.

Za Koemana pa so pogajanja s predsednikom kluba Joanom Laporto očitno zelo stresna. Katalonski mediji namreč poročajo, da je bil sprejet v bolnišnico. Viri navajajo, da je bil razlog za njegovo hospitalizacijo napad panike.

Kasneje so na dan prišla poročila, da se oseminpetdesetletni strateg počuti dobro in da bo kmalu zapustil zdravstveno ustanovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice