Šport > Nogomet
5157 ogledov

To je reakcija predsednika Barçe, ko so mu povedali ime trenerja Reala

Joan Laporta Profimedia
Reakcija predsednika Barcelona je postala hit na socialnih omrežjih.

Predsednik Barcelone Joan Laporta je podpisoval avtograme na ulici, ko ga je eden izmed novinarjev vprašal za mnenje o novem trenerju madridskega Reala.

"Carlo Ancelotti je novi trener Reala, kako to komentirate?" je bilo zastavljeno vprašanje, novica pa je prvega moža Barcelone očitno vsaj nekoliko presenetila. "A res?" je odvrnil Laporta in med vstopom v vozilo na kratko dodal: "Dober trener."

Sergio Ramos Real Madrid "Vse je jasno" Šport Ramos Realu naredil enako kot Ronaldo pred tremi leti real madrid Vrnitev Šport Veliko ime se vrača na klop Reala

Ancelotti je madridski klub vodil med leti 2013 in 2015. V prvi sezoni je osvojil ligo prvakov in španski kraljevi pokal, a v naslednji ostal brez lovorike in posledično ostal brez posla. V tem obdobju se je petkrat pomeril s Katalonci. Dobil je dve tekmi, ena od njiju je bila v finalu domačega pokalnega tekmovanja, trikrat pa je velikemu tekmecu moral priznati premoč.

Italijan je ostal brez državnega naslova, v času njegove 'vladavine' sta prvaka postala Atletico Madrid in Barcelona

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice