Šport > Nogomet
0 ogledov

Adijo, Mijatović

mijatovic_tisk_reu Žurnal24 main
Predrag Mijatović ne bo več športni direktor Reala iz Madrida, je oznanil svet direktorjev tega kluba. Pogodba je bila prekinjena leto pred iztekom, v klubu pa je deloval od leta 2006.
Predrag Mijatović, športni direktor Reala iz Madrida, je s kraljevim klubom sporazumno prekinil pogodbo leto pred njenim iztekom. "Svet direktorjev Reala se je sestal in sprejel odločitev, da se pogodba, ki bi potekla leta 2010, s športnim direktorjem Pedjo Mijatovićem prekine," piše na klubski spletni strani: "Mijatoviću bi radi izrazili globoko hvaležnost za delo v zadnjih treh letih, ko je Real osvojil dva naslova državnega prvaka in španski superpokal. Ob tem mu želimo veliko sreče tako na poslovnem kot zasebnem področju." Mijatović je na stolček športnega direktorja sedel leta 2006 ob ustoličenju predsednika Ramona Calderona. Ta je odstopil februarja letos po škandalu s prirejanjem rezultatov glasovanja na skupščini, novi predsednik Reala pa bo znan junija.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.