Šport
0 ogledov

Murray je imel težave

Andy Murray je za pokoritev Potita Staraceja potreboval štiri nize. Žurnal24 main
Slovenci smo se na OP Francije poslovili od Polone Hercog, drugače pa je večina nosilcev uspešno prestala tretji dan tekmovanja. Pri moških je imel največ težav Andy Murray.
 

Ne spreglejte!

Roland Garros v živo

Slovenci smo se na OP Francije poslovili od Polone Hercog , drugače pa je večina nosilcev uspešno prestala tretji dan tekmovanja. Prvopostavljena Dinara Safina je ekspresno premagala rojakinjo Vitalijo Djačenko s 6:1 in 6:1, kar sta njeni prvi izgubljeni igri letos v Parizu, potem ko je v prvem krogu odpravila Britanko Anne Keothavong z dvakrat 6:0. Branilka naslova Srbkinja Ana Ivanovič je brez težav ugnala Tajko Tamarine Tanasugarn (6:1, 6:2), V obračunu dneva med povratnico po poškodbi Marijo Šarapovo in enajsto nosilko, tudi Rusinjo Nadjo Petrovo , je krajši konec potegnila slednja. Po več kot dveh urah igre je Šarapova slavila z 8:6 v odločilnem tretjem nizu.

 

Preberite še ...

Polona blizu drugega presenečenja

Pri moških je največ dela imel tretji nosilec Britanec Andy Murray , ki je potreboval štiri nize, da je strl odpor Italijana Potita Staraceja , poslovil pa se je 20. nosilec Rus Marat Safin , ki v petih nizih ni bil kos 134. igralcu na svetu, maloznanemu domačinu Josselinu Ouannu . Francoz je po dobrih štirih urah in pol slavil z 10:8 v odločilnem nizu. V tretji krog se je brez težav uvrstil prvi nosilec in branilec zadnjih štirih naslovov Rafael Nadal . Proti Rusu Teimurazu Gabašviliju (6:1, 6:4, 6:2) je kot prvi v zgodovini Roland Garrosa dosegel trideseto zmago v nizu, poslovil pa se je legendarni Fabrice Santoro . S porazom proti Belgijcu Christopheju Rochusu je končal dvajsetletno kariero na peščenih igriščih Pariza.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.