Šport > Moto športi
4 ogledov

Ecclestone se je opravičil

Žurnal24 main
Bernie Ecclestone je doživel medijsko križanje zaradi svojih pohvalnih izjav o Adolfu Hitlerju in Sadamu Husseinu. V torek je dejal, da je osramočen, ker je bil narobe razumljen.
 
 

Naredil sem veliko napako, da sem sploh komentiral dejanja omenjenih ljudi, krivda je izključno moja.

Bernie Ecclestone

 
Šef formule 1 Bernie Ecclestone se je v torek dvakrat opravičil za svoja laskanja Adolfu Hitlerju in Saddamu Husseinu, češ da sta znala poskrbeti za red, kar je naletelo na oster odziv judovske skupnosti. "Iskreno se opravičujem za izjave, ki sem jih dal glede Hitlerja in Husseina v časniku The Times. Sram me je, da so postale povod za namige, da podpiram Hitlerja in Husseina. Tega ne bi nikoli storil. Naredil sem veliko napako, da sem sploh komentiral dejanja omenjenih ljudi, krivda je izključno moja. Ne bi smel biti tako neumen in to globoko obžalujem," je dejal Ecclestone in pojasnil, da pri Hitlerju spoštuje, kako je ta v 40. letih po krizi uspel postaviti na noge nemško gospodarstvo in zgraditi infrastrukturo, kar je hotel poudariti tudi v intervjuju, a je bil očitno narobe razumljen. "Nisem oboževalec diktatorjev, ki vladajo z nasiljem," je poudaril ob koncu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.