Šport > Moto športi
0 ogledov

Bernie: Ferrari dobiva več!

bernie_ecclestone_reuters Žurnal24 main
Po obtožbah o diktatorstvu, ki jih je glede Bernieja Ecclestona izustil šef Ferrarija Luca di Montezemolo, mu prvi mož formule ena ni ostal dolžan, ampak je udaril nazaj.
 

Preberite še ...

Ecclestone, dosmrtni vladar formule 1

Potem ko je šef   Ferrarija Luca di Montezemolo vladavino Bernieja Ecclestona proglasil za diktaturo in dodal, da bi ekipe rade imele boljši vpogled v finančno poslovanje, mu 78-letni "diktator“ ni ostal dolžan. Še več: "Pozabil je le povedati, da Ferrari dobiva več denarja od ostalih ekip, ki tekmujejo, ter navesti vse ostale prednosti, ki jih je njegovo moštvo deležno že leta.“

V nadaljevanju je bil Ecclestone še bolj konkreten. Res je, da je bilo že nekaj časa javna skrivnost dejstvo, da so rdeči uživali priviligiran status, saj karavana formule ena niti pod razno ni videti enako z njimi ali brez njih. "Saj niso neumni! Dobivajo več denarja od drugih, in sicer 80 milijonov dolarjev več.  Za naslov so dobili 80 milijonov več, kot vi dobil McLaren. Naš dogovor smo sklenili leta 2003, ko je nekaj ekip želelo oditi iz formule ena. Ferrari je prvi, ki se je vrnil, za teh 80 milijonov. Mi smo jih 'kupili',“ je zaključil Ecclestone.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.