Šport > Košarka
39 ogledov

Zmaji si spet želijo Maraviča

Olimpiji ni uspelo prepričati Maraviča, da bi spet zaigral zanjo. (Foto: Dejan M Žurnal24 main
Nekdanji reprezentant Marko Maravič je košarkar, ki bi s svojo bojevitostjo zagotovo veliko prinesel ljubljanski ekipi. Prav zato si ga v moštvu želi tudi Jure Zdovc.

V načrtih že od začetka
"Ni skrivnost, da je Maravič v naših načrtih že vse od začetka sezone. A podpisa pogodbe takrat ni bilo. Je pa to igralec, ki bi si ga Jure Zdovc vsekakor želel. Tudi zdaj se še nismo nič dogovorili," so nam sporočili iz ljubljanskega kluba.

Zbogom, Tivoli
V četrtek bo Union Olimpija proti CSKA Moskvi odigrala zadnjo evroligaško tekmi v Hali Tivoli.

Marko Maravič je sicer že lani pomagal Olimpiji do dvojne slovenske krone, v drugem delu prvenstva in končnici pa je odigral 19 tekem. V povprečju je zbral 9,7 točke, 4,9 skoka in 1,5 podaje na tekmo. Zdovc si sicer že nekaj časa prizadeva okrepiti ekipo, a je v veliki meri odvisen od financ.

Trener Olimpije je sicer zadovoljen s treningi pred novim letom in po njem: "Pohvaliti moram prav vse igralce, saj so pokazali pravi, profesionalen odnos do dela. Zato z optimizmom zrem v leto 2010."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.