Šport > Košarka
14 ogledov

Vujačićevo koleno je OK

sasa_vujacic1_2009_rogla_nik Žurnal24 main
Saša Vujačić je uspešno prestal preizkus pripravljenosti, ki ga je predenj postavilo vodstvo slovenske košarkarske reprezentance, kar posledično pomeni, da bo z njo odpotoval v Španijo.

Slovenski košarkarski reprezentant Saša Vujačić je v ponedeljek opravil testni trening s strokovnim štabom reprezentance in dokazal, da so težave s kolenom preteklost. Igralec moštva Los Angeles Lakers se v reprezentanco vrača po intenzivni terapiji, ki je po dobrem tednu obrodila sadove in odličnega slovenskega košarkarja spet vrnila na igrišče.
Vujačić se bo v torek priključil reprezentanci, ki bo odpotovala na močan mednarodni turnir v Španijo.  Slovenski izbrani vrsti se bo vnovič pridružil tudi Beno Udrih, ki je okreval po težavah s prepono. Kapetan slovenske reprezentance Matjaž Smodiš bo ostal v Sloveniji, saj se bo še naprej posvečal terapiji hrbta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.