Šport > Košarka
2 ogledov

Praznik košarke bo v Kranju

Takole je videti logotip prireditve, ki jo vsako leto v sodelovanju s klubi prip Žurnal24 main
Dan slovenske košarke je vsako leto priložnost za pogled na igro z oranžno žogo na bolj zabaven način. Letos, ko tradicionalno prireditev gosti gorenjska prestolnica, ne bo nič drugače.
Dan slovenske moške košarke 2008 bo letos v petek, 26. decembra, v kranjski dvorani Planina . Vrhunec spektakularnega prikaza vseh rodov slovenske košarke se bo ob 20.30 končal s tekmo članskih moštev Zahoda in Vzhoda . O začetnih postavah članskega dvoboja bodo prek spletnega glasovanja ponovno lahko odločali košarkarski navdušenci. Na Dnevu slovenske moške košarke 2008 bodo 26. decembra na sporedu tekme mlajših pionirjev (U-12), pionirjev (U-14), kadetov (U-16) in mladincev (U-18) ter za konec še spektakularni dvoboj članskih selekcij Zahoda in Vzhoda, v katerih se bodo pomerili košarkarji iz klubov lige UPC.
 

Zahod proti Vzhodu

ZAHOD: U. Olimpija, G. Slovan, CPG Nova Gorica, E. Misel, L. Koper in TCG Mercator;
VZHOD: Krka, Helios, Zlatorog, Hopsi, A. Šentjur, Zagorje in E. Esotech.

Tudi tokrat prireditelji, Košarkarska zveza Slovenije in KK Triglav , pripravljajo ogromno domiselnih idej, številne nagradne igre, presenečenja, obeta se stalna animacija gledališke skupine, nenavadna izvedba slovenske himne, številni svetlobni efekti, laserski šov, nastopi Zmajčic in drugo. Ljubitelji košarke lahko na spletni strani KZS (www.kzs.si) do srede, 17. decembra, glasujejo za člane začetnih peterk. Preostalih sedem igralcev bosta po tem datumu izbrala izvoljena trenerja, in sicer tako, da bodo na tekmi zvezd prisotni košarkarji vseh 13 klubov, ki nastopajo v ligi UPC.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.