Šport > Košarka
2445 ogledov

Incident v ZDA, velikega NBA zvezdnika s pestjo udaril v glavo (video)

Derrick White in Luka Dončić Epa
NBA prvak je med obiskom kolidž tekme ameriškega nogometa prejel udarec s pestjo naravnost v glavo.

Ameriški košarkarski zvezdnik in aktualni NBA prvak z ekipo Boston Celtics Derrick White je bil tekom minulega vikenda udeležen v pretep na tekmi ameriškega nogometa NCAA kolidž lige.

Potem ko so se sprva po medijih pojavile zgolj informacije o domnevnem incidentu, so se pri TMZ celo uspeli dokopati do posnetka, na katerem se vidi, kako je aktualni olimpijski prvak iz Pariza prejel udarec s pestjo naravnost v glavo, a je vsaj na prvi pogled izgledal nepoškodovan.

Pri TMZ tudi trdijo, da so košarkarja spremljevalci nemudoma odstranili iz pretepa, masovni pretep pa je že v samem začetku zatrla policija, ki naj bi zelo hitro posredovala ter preprečila hujše posledice. Na koncu sploh ni bila podana nobena kazenska ovadba.

Do neljubega incidenta je sicer prišlo na tekmi med univerzama Colorado in Colorado State, potem ko so sredi tretje četrtine zavrele strasti med navijači obeh ekip, pri tem pa je eden s pestjo napadel aktualnega NBA prvaka.

White, ki je doma iz Colorada, je sicer nekdanji študent in košarkar Univerze Colorado, ki je na tekmi vzpodbujal svoje Buffaloes proti osovraženim Colorado State Rams.

Za Whitom je sicer z izjemo neljubega incidenta naravnost sanjsko leto, v katerem je postal NBA in olimpijski prvak, obenem pa je bil še drugič v svoji karieri uvrščen v eno izmed idealnih obrambnih peterk lige.

Odličen je bil tudi v samem finalu lige NBA, kjer je bil s svojo izjemno obrambo eden ključnih členov pri zaustavljanju Luke Dončića in preostalih najboljših igralcev Dallasa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Enzgg4 10:07 19.september 2024.

    Saj sem vnaprej vedel, da je klikbajt. In res je. Zguba časa. Se ena od 99% smeti na z24

Sorodne novice