Šport > Košarka
519 ogledov

Bomba! Klemen Prepelič se vrača v ligo Aba

Klemen Prepelič Anže Petkovšek
Klemen Prepelič bo kariero nadaljeval v Dubaju!

Slovenski reprezentant Klemen Prepelič bo kariero nadaljeval v novoustanovljenem klubu v Dubaju, poroča košarkarski portal Eurohoops. V novi sezoni bo tako obiskal tudi Ljubljano in Novo mesto, saj bo Dubaj nastopal v ligi Aba.

Ob njem sta nova igralca zasedbe hrvaškega trenerja Jurice Golemca še Awudu Abass in Danilo Anđušić, piše Eurohoops. Srb je zadnja tri leta igral za Partizan, Italijan Abass pa je bil pretekle štiri sezone član Virtusa Bologne.

Za Klemna Prepeliča bo to 12. klub v njegovi karieri, ki jo je začel 2009 v Braniku iz Maribora. Minulo sezono je nekdanji igralec med drugim Real Madrida, Joventuta in Valencie začel v Ljubljani pri Cedeviti Olimpiji, končal pa v Galatasarayju.

Enaintridesetletni Prepelič je trenutno s slovensko reprezentanco v Pireju, kjer ga v četrtek čaka tekma za biti ali ne biti za OI v Parizu proti Novi Zelandiji. Na prvem dvoboju olimpijskih kvalifikacij proti Hrvaški je dosegel 19 točk.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice