Magazin > VIP
38873 ogledov

Goran Dragić spregovoril o težki ločitvi

Goran Dragić Saša Despot
Priznal je, da ni bilo lahko.

Goran Dragić, sedaj že upokojeni slovenski košarkar, je bil pred kratkim gost v N1 podkastu, v katerem je spregovoril o svojem življenju v Miamiju, otrocih, košarki in razmerju z Greice Murphy. Dotaknil se je tudi ločitve z Majo Dragić, s katero sta bila poročena osem let, od leta 2013 do leta 2021.

“Ločitev ni bila lahka, ne zame ne za otroka. Kljub temu se dobro razumeva, delava za dobro otrok. Ni nama bilo usojeno,” je povedal nekdanji košarkar, ki ima z Majo hčerko Victorio in sina Matea, na katera je zelo ponosen. Razkril je, da Victoria v Miamiju trenira ritmično gimnastiko in da je osvojila kolajno, Mateo pa se je našel v nogometu.

Goran je februarja letos na Instagramu z objavo romantične fotografije potrdil svoje ljubezensko razmerje z Greice, ki je po rodu Brazilka. Pri 23 letih se je lepotica preselila v Ameriko, kjer je zgradila uspešno podjetje. “Greice ima tudi dva otroka in je ločena, zaenkrat nam gre super. Je še sveže, ne razmišljam še o poroki. Najpomembnejši so naši otroci,” je povedal Goran.

goran dragić | Avtor: Profimedia Profimedia

Dragić je priznal, da po 20 letih treniranja zdaj nima fiksnega urnika, ki se ga mora držati. “Sedaj lahko urnik prilagajam svojim potrebam in potrebam svojih otrok,” je priznal in dodal, da se zbuja brez budilke, a da je to že ob 6. uri zjutraj, ko se zbudi sin Mateo. 

H končanju kariere je pripomogla poškodba kolena in mnenje zdravnika, ki mu je v Los Angelesu svetoval, da bi bilo zanj boljše, da se upokoji. “Vesel sem, da lahko brez bolečin tečem za otrokoma in se zbujam brez bolečin. Želel sem biti z otrokoma, to je tisto, kar je prevladalo pri odločitvi o končanju kariere,” je povedal.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Grof 13:05 02.julij 2024.

    Ta nova, mu ga je dobro pocuzala, polna usta je imela źvarune in on je trpel, ja takrat, ko mu je palec zarinila v anus, ha ha ha

  • Stane Adamič 12:38 02.julij 2024.

    Kakšen revež, dajte no take pisat o težki ločitvi????

Sorodne novice