Šport
4 ogledov

Karlović kot 50 Cent

Ivo Karlović v teniški srenji slovi po najmočnejšem začetnem udarcu, izven nje p Žurnal24 main
"Karlović gerila, možete me zvat Godzilla, tenis bandito moja lopta piči drito, u Miami, Baracku Obami," se glasi začetek glasbenega hita hrvaškega teniškega igralca Iva Karlovića.

Hrvaški teniški igralec Ivo Karlović stopa po glasbenih stopinjah smučarskega kolega Ivice Kosteliča, a s pomembno razliko. Če Kostelić raje posnema rokerske zvezde, dvometraš Karlović svoje videnje na šport in življenje skozi pesem izraža v stilu temnopoltih raperskih zvezd. "Ne igram košarke in ime mi ni Dennis (Rodman), vseeno sem visok in imam boljši penis," je samo eden od kontroverznih refrenov v pesmi Ive Karlovića z naslovom Baš sve.



Karlović je torej odkril svoj novi talent. Pesem "Baš sve“, ki je nastala v sodelovanju z znanim producentom Baby Dooksom, pa razkriva, da igralec tenisa izven igrišč ni tako miren kot na njih. Če ne verjamete, poslušajte njegov raperski prvenec. Glasbeno podlago je naredil Dooks, ki je verjetno tudi malo pomagal Karloviću pri samih rimah. Kakorkoli že, CD na police prodajaln prihaja prihodnje poletje, razburjenim mamam pa sporočamo: "Zaklenite sebe in svoje hčerke, saj prihaja največji 'faker' teniške scene."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.