Šport > Nogomet
19356 ogledov

Dobila je 40 tekem prepovedi in zamenjala poklic, zdaj služi z goloto

Cindy Nahuelcoy Instagram
Nogometna sodnica si je po daljši prepovedi delovanja v tem športu omislila donosnejši posel.

Čilska nogometna sodnica Cindy Nahuelcoy (34) je po odmevnem sporu z domačo nogometno zvezo prešla na novo karierno pot v industriji za odrasle. Po odprtju profila na spletni platformi OnlyFans je v samo 24 urah zaslužila več kot 2000 evrov, kar je samo še utrdilo njeno odločitev za menjavo poklica.

Nahuelcoyjeva je bila leta 2023 kaznovana s 40 tekmami prepovedi, potem ko je člana čilske nogometne komisije Julia Bascunanija obtožila, da pri delegiranju tekem favorizira njeno kolegico Leslie Vasquez, s katero je bil v romantičnem razmerju.

Kazen je bila po pritožbi znižana na 30 tekem, a se je Nahuelcoyjeva vseeno odločila za izstop iz zveze sodnikov in kmalu zatem odprla plačljiv spletni profil z vročo vsebino, kjer je v samo 24 urah pridobila več kot 100 sledilcev.

Cindy Nahuelcoy | Avtor: Instagram Instagram

Kot je povedala za Gazeto Sporturilo, jo je ustvarjanje tovrstnih spletnih vsebin mikalo že med aktivnim opravljanjem sodniškega poklica, vendar se za za korak ni odločila, ker se je bala negativnega odziva.

34-letnica, ki je po izstopu iz združenja sodikov napovedala tudi tožbo zoper zvezo, trenutno še ne ve, ali se bo v življenju še kdaj profesionalno ukvarjala s sojenjem.

"Ko me je ANFP lani kazovala, mi je mnogo sledilcev svetovalo, naj odprem profil za odrasle. Zdela se mi je nora ideja, saj si kot sodnica tega nisem mogla privoščiti. Vsi vemo, da v takšnem mačo okolju to ne bi bilo dobro sprejeti."

"Po suspenzu sem dobro premislila in sprejela odlolčiev. Ko ti življenje ponudi limone, si naredi limonado. Nikoli v življenju nisem posnela takšnih fotografij, ta del sebe sem kot sodnica vseskozi zatirala. Trenutno si ne postavljam nobenih mej, ta zgodba se bo razvijala iz dneva v dan. Če bom želela objaviti golo fotografijo, bom to tudi storila. Ne sramujem se več svojega telesa," je dejala.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Ender3 11:06 19.oktober 2024.

    Lahko bi bila Janševim trolom za sobotni jutranji prigrizek..