Šport
15 ogledov

Florijani zaploskali Trimu

tiskovka_tiselj3_katic Žurnal24 main
Rokometaši Celja so doživeli še en ponižujoč poraz v državnem prvenstvu s Trimom (25:26), ki jih je pahnil na četrto mesto MIK 1. lige. Tako nizko niso bili še nikoli po osamosvojitvi.

Celjski rokometaši so doživeli vrhunec letošnje sezone. Na njihovo žalost v negativnem smislu, saj so zaradi poraza proti trebanjskemu Trimu v Zlatorogu, bilo je 25:26, pristali le na četrtem mestu MIK 1. lige, zato jih čaka nastop v tretjerazrednem pokalu Challenge. Trebanjci, ki so igrali brez Klemna Cehteta, so gol dosegli v zadnjih trenutkih srečanja. Uspešen je bil Viktor Kovalenko. Celjani so imeli sicer napad za zmago, a je poskus Vasje Furlana obranil Klemen Ferlin. Poraz je izzval bes Florijanov, ki so ob koncu te napete tekme iskreno zaploskali trebanjski ekipi. Na drugi tekmi je Slovan brez posebnih težav ugnal Prevent. V četrtek se bo igral še najpomembnejši obračun sezone, ki bo odločil o naslovu prvaka. V Kopru se bosta pomerila Cimos in Gorenje.

MIK 1. liga, 11. kolo:

Celje P. L. : Trimo 25:26 (13:12)
Furlan in Gajič po 6; Miklavčič 9, Kovalenko 7, Radelj 4

Slovan : Prevent 30:24 (13:11)
Skušek 8, Kovač 5, Bundalo 4; Mujanovič 4, Perger in Drožina po 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.