Šport > Euro 2024
8275 ogledov

Angliji zagotovil četrtfinale, zdaj v strahu, da bo suspendiran

Jude Bellingham Profimedia
Se zvezdniku Anglije obeta kazen?

Angleški mediji so se razpisali o tem, da njihovemu zvezdniku Judu Bellinghamu grozi kazen, zaradi nje bi lahko izpustil četrtfinalni dvoboj s Švico, ki bo po doslej prikazanem vse prej kot lahek za četo Garetha Southgata.

Bellingham je v 95. minuti dvoboja osmine finala s Slovaško sicer dosegel izjemen gol s škarjicami in reprezentanco Treh levov popeljal v podaljške. Že v prvi minuti prvega podaljška je nato Anglija dosegla zmagoviti gol, mrežo tekmecev je zatresel Harry Kane.

Za zvezdnika madridskega Reala bo morda usodna prostaška kretnja, ki jo je izvedel v višini svojega mednožja, po mnenju mnogih pa je bila usmerjena proti slovaški klopi. Bellingham je zatrdil, da je šlo le za šalo, gesta pa naj bi bila namenjena njegovim prijateljem, ki so bili na tribuni. Dodal je še, da do slovaške izbrane vrste čuti le spoštovanje.

Jude Bellingham | Avtor: Profimedia Profimedia

V 'razpravo' s slovaškim selektorjem, gre za Italijana Francesca Calzono, se je sicer spustil tudi Declan Rice. Ta je italijanskemu strokovnjaku namenil nekaj ostrih besed, kasneje pa se mu je za svoje dejanje opravičil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice