Šport
2 ogledov

Direktorju grozijo s smrtjo

Branko Horvat je doživel grožnje s smrtjo. Žurnal24 main
Direktor zagrebškega teniškega turnirja Branko Horvat verjetno spi zelo slabo, saj so mu neznanci grozili s smrtjo zaradi domnevnih prirejanj izidov na teniških dvobojih.
 

Preberite še ...

Nov teniški škandal?
16 milijonov za zmago

Neznanci so direktorju zagrebškega teniškega turnirja Branku Horvatu grozili s smrtjo. Sporočili so mu, da ne bo dočakal naslednjega turnirja. Vse to zaradi nekaj zelo sumljivih dvobojev, ki so jih dobili veliko nižje postavljeni igralci. "Dobil sem čudno elektronsko sporočilo. V hrvaškem jeziku je pisalo, da ne bom dočakal naslednjega turnirja. Moram priznati, da sem postal zaskrbljen. Razmišljam, da bi vse skupaj predal policiji," je povedal Horvat, tresoč se od nervoze. "Kar se mi dogaja, je neverjetno. Vse je povezano s temi presenetljivimi izidi na turnirju. Na te stvari direktor ne more vplivati, poleg tega pa je vsem v interesu, da se glavne zvezde prebijejo čim dlje. Strah me je, to ni normalno."

Mednarodna teniška zveza se je raziskovanja sicer sumljive zmage Antonia Veića lotila izjemno resno, saj je najela celo nekdanjega uslužbenca Scotland Yarda Jeffreyja Reesa. Ta že nekaj časa dela za ITF in bo poskušal preiskati, kolike je resnice na tem, da zmaga precej anonimnega hrvaškega teniškega igralca nad Guillermom Canasom ni bila plod športnega boja. Da pa tovrstnim presenečenjem še ni bilo konca, je poskrbel 425. igralec lestvice ATP, še en Hrvat Ivan Dodig, ki je izločil tako Igorja Andrejeva kot Ernesta Gulbisa. Vse to je rodilo zelo resne posledice, in sicer so neznanci direktorju zagrebškega turnirja Branku Horvatu grozili s smrtjo. Sporočili so mu, da ne bo dočakal naslednjega turnirja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.