Šport
17 ogledov

Čupić čez dva tedna

Ivana Čupića bomo kmalu videli v Gorenjevem dresu. Žurnal24 main
Ivan Čupić, novopečeni član Gorenja, ki si je na pripravah hrvaške rokometne reprezentance za OI odtrgal del prstanca, dobro okreva in se bo čez dva tedna kmalu vrnil v moštvo.
 

Preberite še ...

Igralec Gorenja izgubil pol prsta

Kaže, da bo imel strateg Gorenja Ivica Obrvan kmalu skrb manj glede poškodb. Okrevanje nove okrepitve velenjskega kluba, desnega krila Ivana Čupića, ki si je na pripravah hrvaške reprezentance za OI odtrgal del prsta, poteka dobro. Čupić je že začel trenirati "na polno“, še enkrat pa se je potrdilo, da je imel mladi Hrvat srečo v nesreči, da je ostal brez prstanca, saj bi bila poškodba katerega od za držanje žoge pri rokometu bolj pomembnih prstov za njegovo kariero lahko usodna. "Za zdaj je vse v redu. Na treningih dosegam zadetke s pomočjo različnih vrst strelov. Ni nikakršnih težav,“ je dejal Čupić, čigar roko po zadnji operaciji še vedno obdaja povoj, šive pa mu bodo odstranili v ponedeljek. Desnokrilni igralec verjame, da bo svojim soigralcem na igrišču lahko pomagal že čez dva tedna, ko Gorenje gostuje v Trbovljah.

22-letni Ivan Čupić je kariero sicer začel v Metkoviću, nato pa se je za dve sezoni preselil v zagrebški Medveščak. V zadnji sezoni je blestel v španski prvoligaški ekipi Pilotes Octavia. S hrvaško reprezentanco je bil drugi na EP 2008, kjer je odlično nadomestil Mirzo Džombo in Zlatka Horvata ter prevzemal odgovornost v ključnih trenutkih, ter četrti na EP 2006. Ima tudi nekaj odličnih uvrstitev z mlajšimi hrvaškimi slekcijami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.