Šport
0 ogledov

Cammallerijev hat-trick

Takole je Curtis Glencross ugnal vratarja Vancouvra Curtisa Sanforda za zmago sv Žurnal24 main
Na ledenih ploskvah lige NHL smo sinoči videli le kanadska moštva. Ottawa je po kazenskih strelih premagala Toronto, Calgary pa je bil uspešnejši od Vancouvra.
 

Liga NHL

Ottawa : Toronto 2:1*
Calgary : Vancouver 4:3
* po kazenskih strelih

Tudi v ligi NHL sta bili odigrani le dve tekmi. Ottawa je po kazenskih strelih z 2:1 premagala Toronto. Oba zadetka v rednem delu sta padla že v prvi tretjini, ko je za Ottawo zadel Mike Fisher v četrti, za Toronto pa Nikolaj Kulemin v peti minuti. V kazenskih strelih sta bila uspešna Jason Spezza in Daniel Alfredsson za Ottawo, Leeju Stempniaku in Nikolaju Kuleminu pa za Toronto ni uspelo zadeti. Njuno vajo je pri zmagovalcih ponovil še Dany Heatley. Pri Torontu je Vesa Toskala zbral 35 obramb, njegov kolega  Alex Auld pa je zaustavil 26 strelov.

Calgary pa je s 4:3 ugnal Vancouver. Vodilni gol za Vancouver je dosegel Darcy Hordičuk, izenačil je Michael Cammalleri, ki je še enkrat zadel v drugi tretjini, gol za hat-trick pa dodal v tretjem delu igre. Vmes sta bila za Vancouver uspešna še Daniel Sedin in Mason Raymond, odločilni zadetek za Calgary pa je v 14. minuti zadnje tretjine dosegel Curtis Glencross.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.