Šport
9 ogledov

Bedekovič ostaja v Celju

Branko Bedekovič je po šestih letih znova oblekel celjsko majico. Žurnal24 main
Celjski rokometni klub je v preteklih mesecih zabolela glava zaradi poškodb obeh levih zunanjih Aleša Pajoviča in Miladina Kozline, zato se je dogovoril tudi z Brankom Bedekovičem.

RK Celje Pivovarna Laško in Branko Bedekovič sta v četrtek podpisala petmesečno pogodbo o sodelovanju, ki se izteče decembra. Bedekovič bo tako tudi v sezoni 2009/2010 član Celja P. L. in bo ob poškodbah Aleša Pajoviča in Miladina Kozline pomemben člen v obrambi pivovarjev.  Veteran iz Prlekije je bil po zaključku pretekle sezone prost igralec in je bil blizu dogovora s klubom iz tujine, a se je na koncu odločil, da še nekaj časa ostane v Sloveniji. Celjane v prvem delu sezone čakajo pomembne preizkušnje, prva že od 4. do 6. septembra, ko se bodo na kvalifikacijskem turnirju za Ligo prvakov v Španiji za eno prosto mesto borili z Ademar Leonom (ŠPA), Lemgom (NEM) in Kadettnom (ŠVI).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.