Reja koz in ovc Prijazno do okolja Reja ovc in koz sodi med najprijaznejše oblike živinoreje za naše okolje.
Specialiteta Jagnjetina v gorčični omaki Naredite okusno omako s kaper, kumar in gorčice. Skupaj z jagnjetino boste dosegli božanski okus.
Zdravo Železo v različnih kosih mesa Različne vrste mesa vsebujejo različne količine železa. Največ se ga nahaja v jetrih.
Izbira in priprava Kupite pravi kos jagnjetine Odlična je za pečenko, zrezke, enolončnice in omake, pripravimo jo na žaru, v pečici ali v ponvi, primerna je tudi za d…
Z limono in limeto Marinirane jagnječje zarebrnice Preprost recept z okusno jagnjetino za zahtevne goste.
Sočno Jagnjetina s suhim sadjem, oreščki in žafranom Na koncu meso prelijemo z maslom, na katerem smo popražili mandeljne, dateljne, pistacije in brusnice.