Magazin > VIP
2469 ogledov

To naj bi bilo krivo, da je zakon Harryja in Meghan v krizi

MEGHAN MARKLE, PRINC HARRY Profimedia
Razkrita skrivnost zakonske krize princa Harryja in Meghan Markle: "Zaradi nje se je počutil kot rezervni del."

Princ Harry se je konec septembra odpravil na solo potovanje po treh kontinentih. Začel ga je v New Yorku, nato je odpotoval v London, pretekli torek pa je odletel še v Južnoafriško republiko. Kot poroča Bunte, je Harry v Afriko odpotoval nenačrtovano, svoje bivanje pa bo sedaj še podaljšal. To je seveda spet obudilo zlobne jezike, ki trdijo, da je Harryjev zakon v krizi. 

Viri trdijo, da so ločena potovanja in dogodki posledica tega, da se je princ Harry ob Meghan, med nedavnima potovanjema v Nigerijo in Južno Ameriko počutil kot "rezervni del". Zato se je odločil, da bo v središče pozornosti stopil tako, da se bo več potovanj in nastopov udeležil sam. 

Harry je nedavno dvakrat odpotoval v Združeno kraljestvo brez žene. Po zadnjem postanku v Združenem kraljestvu se je vojvoda Susseški na kratko ustavil še v Lesotu za svojo dobrodelno organizacijo Sentebale. Meghan je medtem ostala doma v Kaliforniji, kjer s Harryjem živita z dvema majhnima otrokoma, 5 let starim Archiejem in 3 leta staro Lilibet.

Toda vojvodinja se ni ravno skrivala, medtem ko njen mož sam potuje po svetu. Igralka serije Suits se je prejšnji teden pojavila na gala prireditvi otroške bolnišnice v Los Angelesu. Njeno prisotnost je bilo težko spregledati, saj je oblekla pikantno rdečo obleko z globokim izrezom.

Medtem ko se je Markle udeležila dogodka brez Harryja, je kraljevi vir opozoril, da je to lahko "nova normalnost" za par, ki se je v zadnjem času soočil z navalom govoric o njunem zakonu. Kraljevi avtor Phil Dampier je za Sun povedal: "V zadnjih nekaj tednih smo se navadili, da Harryja tako rekoč leti sam. Bil je v New Yorku. Bil je v Afriki. Bil je v Londonu in dokaj očitno je, da se je odločil razpreti svoja krila in delati stvari sam. Mislim, da je čutil, da ob Meghan postaja rezervni del na nekaterih potovanjih, na katera je šel z njo, zagotovo v Kolumbijo in Nigerijo."

Harry naj bi se menda počutil, kot da mu Meghan kade pozornost. "Mislim, da se je zdela prevladujoča partnerica, in morda se je počutil kot nekakšen rezervni del ali nekakšen dodatek na vijaku, če hočete. Mislim, da mu to ni pri srcu. Zato se je očitno odločil narediti stvari drugače," meni Dampier. Glede na to, da se je Harry že v svoji primarni družini počutil kot "rezerva" in tako naslovil tudi svojo biografijo, mu verjetno res ni po godu, da se tako počuti tudi v svojem zakonu. 

V njun zagovor so viri blizu para sicer povedali, da je normalno, da pari ne počnejo vsega skupaj. "Očitno sta se odločila, da je v tem trenutku bolje, da gresta vsak svojo pot, vsaj kar se dela in delovnih obveznosti tiče," je še dodal kraljevi dopisnik. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice