Magazin > VIP
6448 ogledov

Video: Trenutek, ki je pokazal, da je prijateljstva med Megan in Eugenie konec

Meghan Markle Profimedia
Meghan je jokala, Eugenie pa ...

Po spletu je spet zaokrožil video, ki je nastal pred dvema letoma na pogrebu kraljice Elizabete II., ki sta se ga udeležila tudi pobegla modrokrvneža Harry in Meghan

Odnosi med princem in njegovo družino so bili takrat že zelo napeti, saj je par monarhijo v intervjuju za Oprah močno kritiziral. Zakonca Sussex sta povedala, da so v družini rasisti in da Meghan nihče ni hotel pomagati, ko je bila tako na dnu, da je celo razmišljala o samomoru. 

Harryjevi izpadi pa so očitno načeli tudi njegovo prijateljstvo s sestrično, princeso Eugenie, ki se je tudi z Meghan tesno spoprijateljila. Ko sta se preselila čez lužo, se je Eugenie celo za nekaj časa preselila v njuno hiško, ki sta jo dobila od kraljice. A tega prijateljstva je očitno konec. To kaže tudi spodnji video.

Meghan je začela med pogrebom jokati, Eugenie, ki je stala poleg nje, pa se je obrnila stran. Ni je objela, ni ji ponudila robčka, ni ji začela nežno prigovarjati, kot bi naredila prava prijateljica, ampak ji je pokazala hrbet.

Oboževalci monarhije so bili še bolj neizprosni in so video naslovili z naslednjimi besedami: "Ko spoznaš, da nihče ne govori s tabo, ker ti nihče ne zaupa." 

 

This is a lesson to her all #shorts #meghanmarkle #royalfamily

Objavil/a maria liona dne Ponedeljek, 26. avgust 2024
Komentarjev 3
  • alojz73 18:26 14.september 2024.

    Ja Megan modre krvi?

  • Ender3 10:49 14.september 2024.

    Trenutek, ko je avtor objavil beden prispevek. Pa koga to zanima, lepo prosim !

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:19 14.september 2024.

    Ful me to zanima