Magazin > VIP
14069 ogledov

Kralj in William z voščilom Harryju zarila nož v srce, težava je v fotki!

kralj karel, princ william Profimedia
Splet opazi vse!

Oče in brat sta princu Harryju čestitala za rojstni dan, a objavila fotografijo, s katere so obrezali vojvodnijo Meghan. Princ Harry je v nedeljo (15. septembra) namreč dopolnil 40 let. Kraljeva družina mu je na svojih javnih družbenih omrežjih prav tako čestitala za njegov veliki rojstni dan, čeprav je znano, da je Harry s svojo družino v sporu. 

Palača kot tudi princ William in princesa Kate so objavili žarečo fotografijo princa Harryja, na kateri je iz srca nasmejan, a če poznate ozadje fotografije, se zdi izbor malce nenavaden. Gre za načrtno sporočilo ali le za neposrečen izbor? Fotografija je bila posneta leta 2018 in je torej stara že šest let. Takrat je bil Harry še vedno delujoči član kraljeve družine, fotografija pa je nastala med njegovim obiskom Dublina. 

Nenavadno pa je, da na originalni fotografiji zraven Harryja sedi njegova žena, vojvodinja Meghan. Na fotografiji, ki sta jo objavila Karl in William, pa je Megan obrezana. Fotografska agencija Getty Images v svoji podatkovni zbirki še vedno ponuja originalno fotografijo, ki si jo lahko ogledate TUKAJ. Se je kraljeva družina zavestno odločila, da bo Meghan obrezala s fotografije?

Pravzaprav je to prvo javno rojstnodnevno voščilo Harryju po treh letih na uradnih družbenih omrežjih britanske kraljeve družine in mnogi so to videli kot prvi znak sprave, če ne bi izbrali ravno te fotografije in je obdelali tako, da Meghan ni na njej.  

Razmere v družini so se zaostrile, ko sta v začetku leta 2020 Harry in Meghan zapustila položaj starejših članov kraljeve družine in se preselila v ZDA. Od takrat par z otrokoma Archiejem (5) in Lilibet (3) živi v Montecitu v Kaliforniji. Po poročanju medijev, med princem Williamom in bratom Harryjem trenutno vlada radijska tišina.

Komentarjev 1
  • Avatar Gustl
    Gustl 10:02 18.september 2024.

    Uauu, novica, ko očitno ne zanima dežurnega gnjavatorja na slo portalih, s partizanskim imenom luckyss1

Sorodne novice