Magazin > VIP
4153 ogledov

Na najpomembnejši dogodek v svojem življenju William Harryja naj ne bi povabil

kralj karel, princ william Profimedia
Tuji mediji pišejo, da bi William znal sprejeti odločitev, ki bo Harryja dokončno odrezala.

Princa Harry in William sta bila zelo blizu večino svojega življenja, še posebej po smrti matere, princese Diane. Njun odnos se je poslabšal, ko se je Harry poročil z Meghan Markle.

Kot poročajo tuji mediji, princ William (42) svojega mlajšega brata, princa Harryja (39), ne namerava povabiti na svoje kronanje, ko bo do tega prišlo. Brata si namreč že nekaj časa nista več blizu, menda pa nista govorila že skoraj dve leti, kot poroča Daily Mail. "Letos je osredotočen na ženo, otroke in očeta. Njegov brat ni nekaj, o čemer se razpravlja," je pojasnil vir. 

Harry in William sta bila zelo blizu večino svojega življenja, še posebej po smrti njune matere, princese Diane, leta 1997. Po poroki z Meghan Markle (43) pa se je njun odnos skrhal. Potem ko sta Harry in Megan leta 2021 dala 'eksploziven' intervju z Oprah Winfrey, so se stvari še poslabšale. Harry je nato leta 2023 objavil svoje spomine Rezerva, v katerih je razkril različne podrobnosti o kraljevi družini, kar je še poslabšalo njihov že tako napet odnos.

MEGHAN MARKLE, PRINC HARRY | Avtor: Profimedia Profimedia

Radikalne odločitve pa menda sprejema tudi Kralj Karl. Kralj naj bi odpustil zasebno varnostno ekipo princa Andrewa, ki je varovala njegov dom v Windsorju, Royal Lodge, poročajo britanski mediji. Prinčevo zasebno varnostno ekipo je iz lastnih sredstev financiral kralj Karl, potem ko je princ leta 2022 izgubil javno financirano policijsko zaščito. Kot je v nedeljo poročal The Sun, je bilo pripadnikom varnostnih enot rečeno, da njihovih storitev od novembra ne bodo več potrebovali. 

V začetku tega leta so poročali, da je 64 let stari Andrew zavrnil ponudbo, da se preseli iz Royal Lodge v kočo Frogmore, ki je bila nekoč dom princa Harryja in Meghan Markle. Britanski mediji so pisali, da je Karl pritiskal na Andrewa, naj zapusti nepremičnino, potem ko ni plačal za njeno vzdrževanje v višini 500.000 funtov na leto, kar je povzročilo škodo na nepremičnini, kot so zidne razpoke in težave z vlago. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 4
  • Avatar MS
    MS 13:35 20.avgust 2024.

    Degenerirena, pogoltna parazitska kraljevska familija je v 21 stoletju anahronizem! Kaj imajo Angleži od njih?

  • Ender3 13:29 20.avgust 2024.

    Pa koga hudiča to briga..?

  • Avatar lopov
    lopov 10:52 20.avgust 2024.

    BRATA STA V VSAKEM PRIMERU.... TO DA MA VSAK DRUGEGA OČETA NE IGRA VLOGE V ZAMERAH

Sorodne novice